Laurapark Eygelshoven

  • impressie 2
  • situatie
  • begane grond
  • 1e verdieping
  • zolder

Object ID : Laura Nieuwbouw fase 1

Te koop €202.345 v.o.n. -  Nieuwbouw , Vrijstaand woonhuis
242 m² 3 Slaapkamers 1 Badkamer 0 Garage Afdrukken

Laurapark te Eygelshoven

In het noorden van de gemeente Kerkrade, tegen de grens van de gemeente Landgraaf, ligt het plaatsje Eygelshoven. In een streek die historie ademt en bijzonder rijk is aan natuurschoon. Bossen, heuvels, heide en oude limburgse boerderijen.

Op een steenworp afstand strekt zich de grens met Duitsland uit. In Eygelshoven zijn scholen voor basisonderwijs aanwezig en voor de dagelijkse boodschappen diverse winkels. De verbinding met de omliggende plaatsen zijn goed. Er zijn busverbindingen naar de omliggende woonplaatsen. Voor het autoverkeer is er een netwerk met goede verbindingen naar Heerlen, Maastricht, Eindhoven, Aken en Luik.

Grenzend aan de wijk  Kommerveld wordt het Laurapark gerealiseerd, dat zijn naam dankt aan het panoramisch uitzicht dat zichtbaar is vanuit het parkje. Dit plan getuigt van een grote variatie in de bebouwing met keuze uit diverse woningtypes.

De woningen voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen van deze tijd. Kwaliteit dien men terugvindt in architectuur, indeling, afwerking en duurzaamheid. Zeer zorgvuldig is omgegaan met belangrijke voorwaarden als overzichtelijkheid, voldoende privacy en veiligheid. Hetgeen zal bijdrage tot een gevoel van welbehagen bij de toekomstige bewoners.

2 Vrijstaande woningen op royaal perceel:
De ruime kavels grenzen deels aan openbaar groen en bieden een fraai uitzicht op de omgeving. De begane grond biedt ruimte aan een royale zithoek aan de voorzijde en een eethoek aan de achterzijde. Het terras is toegankelijk via de deur in de deels open keuken. De eerste verdieping telt drie ruime slaapkamers en een badkamer met wastafel, douche en tweede toilet. De zolder, waar ook het aansluitpunt voor een wasmachine is gelegen, is bereikbaar via een vaste trap. De woningen hebben een eigen opstelplaats voor de auto.

De folders over dit nieuwbouwproject zijn bij ons op kantoor af te halen.

Prijslijst Laurapark te Eygelshoven

Kavel        Type                   Perceelgrootte          Koopprijs   v.o.n.

Kavel 6      Vrijstaand             406 m²                          € 206.412,- v.o.n.

Kavel 7       Vrijstaand            389 m²                          € 202.345,- v.o.n. incl. sanitair , excl. keuken

 

optie uitbouw  € 16.500 incl. btw
optie garage     € 12.950 incl btw

 

Waar ligt dit object?

Vergelijkbare objecten